Szórakozás

„Mindenért kaptam intőt, amiért lehetett” – iskolai csínytevéseikről meséltek a villalakók

VV Sajtinak két ellenőrzője is volt, mert az első betelt a rengeteg beírás miatt.

A végéhez közelít a ValóVilág Technikum hete. A tematikus napokon a villalakók tanultak és vizsgáztak, a tegnapi adásban pedig a diákcsínjaikról is meséltek.

Többen elmondták, hogy sok beírásuk volt az iskolai magatartásuk miatt, VV Sajtinak például sokszor nem is volt elég egy ellenőrző, állítása szerint az első füzetek hamar beteltek az intőktől.

Intő általánossulis éveim alatt? Hát… konkrétan szinte majdnem azzal volt tele az egész ellenőrzőm. Nekem többnyire két ellenőrzőm volt, hiszen annyira betelt a sok intőtől, hogy kaptam még egyet. Igazából én mindenért kaptam intőt, amiért lehetett. Az igazgatói intőből mindig csak kettő volt, mert azt mondták, hogyha három van, akkor séta van. Nekem abból csak kettő volt mindig, érdekes módon. Amit lehetett, megtettem az iskolában, hogy nagyon rossz gyerek legyek, de hát istenem, ez vagyok én

– mondta a villalakó.

VV Kriszti mindennek éppen az ellenkezőjéről számolt be. Állítása szerint őt a lelkiismerete csak addig engedte rosszalkodni, amíg helyre nem tudta hozni a csínytevéseit. Előfordult egyszer, hogy alkoholos filccel összefirkált egy ajtót, de annyira rosszul érezte magát amiatt, hogy megkárosítja az iskoláját, hogy másnap körömlakklemosóval az egészet eltüntette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik