Szórakozás

G.w.M: Boldoggá tesz, amikor drága holmikban beülhetek a drága autómba, és elkap az érzés: sikerült

tv2
tv2
A rapper arról is mesélt, hogy tinédzserként fellépésről fellépésre járt, hogy legyen pénze.

A Story magazinnak adott interjút Kulcsár Edina és vőlegénye, G.w.M, akit nemrég a Szerencsekerék stúdiójában is láthattunk játszani. A volt szépségkirálynő egyebek közt azt ecsetelte, jelenlegi albérletükből majd terveznek elköltözni, az álmuk egy hatalmas családi birtok, ahol mindenki együtt élhet, mintha egy mexikói szappanoperában volnának.

Egy-két évig maradunk még itt, ahol most lakunk, de az álmunk egy hatalmas birtok. Mint a mexikói szappanoperákban, egy igazi hacienda, ahol a szüleinkkel, a testvéreinkkel, a mamáinkkal mindnyájan együtt élhetünk. Olyan rohanó világot élünk, nem kéthetente akarom látni a szeretteimet. Szeretnék nap mint nap összefutni velük a kertben. Meglátjuk, mi lesz belőle. Én személy szerint bármivel megelégszem, csak legyünk együtt, és legyen mindenki boldog és egészséges.

A luxusmárkák szeretetéről is kérdezte az újság a rappert, G.w.M úgy válaszolt, neki utcagyerekként nagy álma volt, hogy jólétben élhessen.

Boldog vagyok, hogy ezt elértem. De én ezért nagyon sokat tettem. Míg mások diszkóba jártak, én 15 évesen öt fellépést lenyomtam egy éjszaka, és több ezer kilométert utaztam. Nagyon sajnálom, hogy az emberek, ha meglátnak egy jóautóval, drága ruhában, nem azt szűrik le, hogy ebben mennyi munka, kitartás és alázat van. Arról nem beszélve, hogy a cigány származásom miatt ötször többet kellett tennem, bizonyítanom, mint másnak. De én a márkákkal nem akarok többnek tűnni, egyszerűen csak  szeretném élvezni, hogy megcsináltam. Boldoggá tesz, amikor adhatok a szeretteimnek, és az is, amikor én magam beülhetek a drága autómba, drága holmikban, halkan megy a jazz-zene, és elkap az érzés: sikerült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik