Szórakozás

ValóVilág: Reni sírva fakadt Barna sértései miatt

VV Reni szerint beskatulyázták őt a villában.

Iskolás hét kezdődött meg a ValóVilágban, a versenyzők párokban tanultak a tegnapi adásban. VV Barna VV Danival került egy tanulócsoportba, miután pedig végeztek a feladatukkal, beszélgetni kezdtek. VV Barna ekkor a versenytársa és VV Melina kapcsolatát hozta szóba: mint mondta, zavarja, hogy ők ketten jól érzik magukat egymás társaságában, de másokkal ezt az oldalukat nem osztják meg.

A beszélgetés egy pontján VV Melina és VV Reni is csatlakoztak a fiúkhoz. VV Melina közölte VV Barnával, hogy olyan embereknek nem fog kitárulkozni, akikkel egyébként semmiről sem beszél, mire VV Reni is megragadta az alkalmat, hogy elmondja, mi bántja.

Megmondom őszintén, nekem nincs kedvem olyan emberek közé bemenni, akik engem folyamatosan lealacsonyítanak, gyengének tartanak. Ti nem tartotok engem értelmesnek, beskatulyáztatok engem egy valaminek, és azon kívül senki nem akar velem beszélgetni. Most, hogy visszajöttem a párbajról, most kendő után futás, viszont egy hétig konkrétan nem álltál velem szóba. De nagyon érdekes, hogy most, hogy nincs itt a Piros, és én jöttem vissza a párbajról, újra szóba állsz velem.

VV Barna erre azt kérdezte, ha ezek a gondolatai, miért nem mondja egyenesen a szemébe, majd arról kezdett beszélni, hogy szerinte VV Reninek nincs meg az agyi kapacitása ahhoz, hogy értelmes választ adjon neki, és egyébként végig sem hallgatja őt.

Nincs meg az az agyi kapacitásod, az eszköztárad, amivel tudsz egy értelmes választ adni. Akkor hogy várod el, hogy ne degradáljon le valaki más?

VV Reni ezt hallva sírva fakadt, mondván, szerinte VV Barna élete abból áll, hogy őt sértegeti a villában. Kijelentette továbbá, hogy semmilyen formában nem kíváncsi a felé közeledő versenyzőre.

Eddig nem hallgattál meg soha a büdös életben. Most már nem is kell, hogy meghallgassál. Már a hátam közepére nem kívánlak. Érted? Ennyi. Fölfogtad?

– kérdezett vissza VV Reni, akit VV Melina és VV Dani is megvédett VV Barnával szemben.

A eszmecsere végül nem jutott eredményre, VV Barna elhagyta a szobát, hangsúlyozva, szerinte VV Reni menthetetlen eset, mert képtelen végighallgatni másokat, és csak veszekedni tud, vitázni nem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik