Szórakozás

Tóth Vera: Hogyha nekem sikerül összekapnom a sejhajomat, akkor neked is

Tulok András / RTL Klub
Tulok András / RTL Klub
Pár hónapja megint elkezdte rosszul érezni magát a bőrében.

Tóth Vera néhány órája az Instagram-oldalán jelentkezett be egy dominikai konditeremből. Az énekesnő éppen nyaral, az edzésre viszont itt is szakított időt, ugyanis mint írja, extrán hajlamos a súlygyarapodásra, a 2021-es koronavírusbetegsége óta pedig nem foglalkozott magával olyan mértékben, mint előtte.

2022 őszéig nemigen foglalkoztam magammal oly mértékben, mint előtte. Bejött a sok munka, a rendszertelenség, egészségügyileg sem voltam jól, hisz kétszer is elkaptam a vírust. Rosszul álltak a csillagok. Egyik napról a másikra, most novemberben úgy döntöttem, elég! Megszállt valami és újra nekiálltam figyelni mindenre: Étkezés, mozgás, stb. Még a hard rock meló alatt sem hagytam magam eltunyulni. Bár nagyon kimerült voltam, a váltás sok erőt adott

– írta posztjában az énekesnő, akit az ünnepek sem tántorítottak el a céljától.

Miért írom ezt le? Mert mindig van benned erő, azért. Hogyha nekem sikerül összekapnom a sejhajomat, akkor neked is. Nem újévi fogadalom, csak nagyon finom itt a csokis fánk, na. Megéri megtenni azért a finomságért egy óra kardiot, edzést, sétát. Aztán ha hazamegyek, még jobban rákapcsolok, mert még nem azt látom a tükörben, akit igazán szeretnék.

A teljes bejegyzést ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik