Szórakozás

Mihalik Enikő: Sokszor én is karcoltam a táplálkozási problémák határvonalait

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Ennek ellenére rengeteg pozitívumot hozott az életébe a modellkedés.

Másfél éve született meg Mihalik Enikő kislánya, Rozi, aki elmondása szerint egy olyan világot nyitott meg előtte, amiről nem is tudta, hogy létezik. A világhírű modell családjával New Yorkban él, itt mesélt az anyaságról a Fókusz stábjának.

Én is ugyanazt csinálom, mint minden anyuka, aki otthon van a gyerekével: főzök, mosok, takarítok on repeat. (…) Amikor nem üvölt egész nap, akkor a napok egészen jól telnek. Egyébként nagyon átlagos rutinunk van, a férjemet inkább az készíti ki, hogy én még mindig melegítőben járok mindenhova. Az, hogy ma farmernadrágot vettem fel, az a ti tiszteletetekre van

– fogalmazott Mihalik Enikő, aki arról is beszélt, meddig tervez modellként pénzt keresni:

Nagyon sokat változott a modellszakma. Én már lassan húsz éve dolgozom ebben, úgyhogy mindenképpen azt látom, hogy még sokáig fogok tudni dolgozni, bár nem tervezem, hogy életem végéig az elsőszámú munkám és a fő állásom marad, de ki tudja? Lehet, hogy még 80 évesen is krémeket fogok eladni.

Mint elmondta, nagyon sok más modelltől hallotta, hogy nem engedik a gyereküket modellkedni.

Szerintem ez azért van, mert nagyon sokaknak negatív az élménye a modellkedéssel kapcsolatban. Sokszor én is karcoltam a táplálkozási problémák határvonalait. Viszont mindig megpróbálom azt nézni, hogy milyen pozitív hatással volt az életemre, és hát rengeteg mindent kaptam ettől a szakmától.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik