Szórakozás

Hiába a hatalmas vagyon, Harry herceg a leárazások idején szeret a legjobban vásárolni

Joe Giddens – WPA Pool / Getty Images
Joe Giddens – WPA Pool / Getty Images
Diszkontboltból szerezte be a ruhái nagy részét.

Harry herceg nemcsak a családi szennyest teregette ki kedden megjelent memoárjában, hanem olyan mindennapi dolgokról is vallott, mint hogy mennyire szeret akciósan ruhákat venni. A Spare, azaz Tartalék című könyvében azt írja, rajong a TK Maxx nevű üzletért, ahol világmárkák darabjait lehet olcsóbban beszerezni (hazánkban a HalfPrice bolthálózat működik hasonló módon).

Mint kifejtette, a hivatalos eseményeken viselt öltözékeit az apjától kapott járandóságból fizette, de a mindennapokban hordott ruháit saját magának állta.

A hétköznapi ruháimat a TK Maxx diszkontüzletből szereztem be. Különösen szerettem azt az évi egy kiárusítást, amikor egy halom Gap vagy a J.Crew terméket kínáltak, amik éppen kimentek a divatból vagy kicsit hibásak voltak.

Míg Nagy-Britanniában élt, előszeretettel vásárolt itt, főleg hogy pár percnyire lakott a bolttól. Még egy külön rendszert is kidolgozott, hogy kihasználja a legjobb ajánlatokat.

Ha jól időzítettél, és a leárazás első napján odaértél, ugyanazokat a ruhákat kaphattad meg, amikért mások magasabb árat fizettek a bevásárló utca másik végén.

Harry egyesével nézte végig az kedvezményes áru ruhadarabokat, és amik megtetszettek neki, rögtön meg is vette, vásárlás előtt soha nem próbált fel semmit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik