Szórakozás

Béres Anett: Nem tudom, hol baltáztam el így az életemet

RTL
RTL
Jelenleg egy randiappon keresi a szerelmet.

Béres Anett és előző párja 7 évig voltak együtt, az egykori reality szereplő úgy hitte, a kapcsolatuk örökre szól, a gyerekvállalás is szóba került náluk, de a dolgok végül máshogy alakultak. Az ayahuasca-ügy után Béres szakított a férfival, és bár nagyon vágyik arra, hogy édesanya legyen, úgy érzi, kezd kifutni az időből – mondta a hot! magazinnak.

Gyerekkorom óta arra vágytam, hogy gyerekem és férjem legyen, és nem tudom, hol baltáztam el így az életemet, hogy még mindig egyedül vagyok. Persze bármi lehetséges, de a gyerekvállaláshoz már nagyon a »végstádiumban« vagyok. Számomra nagyon fontos a házasság, és olyasvalakivel szeretném összekötni az életemet, akivel aztán együtt öregszünk meg, ugyanis egész életemben a nagyszüleim kapcsolata volt a példa előttem, akik 50 évig voltak házasok. Elképzelhető, hogy én pont ezzel rontottam el, hogy mindig a tökéletességet kerestem

idézte a valóságshow szereplőt a Blikk.

Nem mondtam le az anyaságról, és nehéz lesz elfogadnom, ha mégsem jön össze, de nem mindenáron ragaszkodom hozzá, ugyanis számomra elengedhetetlen, hogy családban neveljem fel a gyerekemet.

Béres azt is elárulta a lapnak, hogy egy ideje regisztrált a Tinderre, de egyelőre senkivel sem jutott el a találkozóig. Mint mondja, nem feltétlenül érzi magát randiképesnek, de ha jön valaki, aki valóban megtetszik neki, nyitott az ismerkedésre.

Számomra az ideális férfi legalább öt évvel idősebb nálam. Külső tekintetében nincs konkrét ideálom, de a borostás férfiak nagyon tetszenek

– tette hozzá.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik