Szórakozás

Múcska Gergő még nem repült ki a mamahotelből, noha házak építésével is foglalkozik

rtl
rtl
A gazda most 24 éves.

„Sziasztok, persze, most is itthon vagyok” – jelentkezett be a Reggeli adásába Múcska Gergő, akit előbb a Házasodna a gazda, majd a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorokban ismerhettek meg jobban a tévénézők. A téma ezúttal az volt a reggeli műsorban, hogy a gazda még mindig a szüleivel lakik.

Igen, egy házban lakunk. Én mindenképp azon voltam, hogy külön költözzek, előtte laktam egyedül is a rancson, csak anya nem nagyon szorgalmazta. Mondta is, hogy addig nem költözhetek külön, míg nem lesz normális barátnőm, mert tudja, milyen vagyok.

„Hogy lehet az embernek normális csaja, ha a szüleivel lakik?” – tette fel a kérdést Papp Gergő, amire félig-meddig válaszolt a gazda.

Én nem azért élek a szüleimmel, mert nem tudnék házat építeni, vagy nincs rá keret… nekem nem volna probléma külön költözni. Nem úgy kell elképzelni, hogy rögtön hazahoznám. Most elvagyunk jól.

A munka nagy részét, mint kiderült, Múcska anyja végzi a rancson. A gazda azt mondja, az együttélést úgy kell elképzelni, hogy napközben mindenki végzi a saját dolgát, és csak aludni térnek be a házba – talán még megejt a család esténként egy kis közös beszélgetést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik