Szórakozás

Harry herceg a padlón zokogva talált rá Meghan Markle-re, miután utóbbi SMS-ben összekülönbözött Katalin hercegnével

Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images
Chris Jackson - WPA Pool / Getty Images
Sarolta hercegnő koszorúslány ruhája miatt robbant ki vita kettőjük között.

A mai napon jelent meg Harry herceg Spare című életrajzi könyve. A Page Six szemléje szerint a herceg Meghan Markle és Kate Middleton sírásig fajuló vitájáról is írt – emlékei szerint éppen a walesi hercegné volt az, aki megríkatta a feleségét, nem pedig fordítva, ahogyan azt a bulvárlapok írták.

A memoárból kiderült, hogy a szóban forgó nézeteltérés a sussexi hercegi pár esküvője előtti napokban eszkalálódott, amikor is Katalin hercegné SMS-ben írta meg a Briliáns elmék színésznőjének, hogy Sarolta hercegnő koszorúslány ruhája túl nagy lett.

Sarolta ruhája túl nagy, túl bő. Sírt, amikor otthon felpróbálta

– írta állítólag Kate Middleton.

Meghan Markle erre azt válaszolta, a szabó reggel óta készenlétben áll a Kensington-palotában, és azt kérdezte a hercegnétől, el tudná-e vinni a szakemberhez Sarolta hercegnőt, ahogyan a többi édesanya is teszi.

Harry herceg emlékei szerint Kate Middleton ekkor azt követelte, hogy az összes ruhát készítsék el újra, mondván, a saját esküvői tervezőjével is megvitatta a kérdést, aki egyetértett vele.

Hogy megpróbálja megértetni a hercegnével, mekkora stressznek van kitéve, Markle állítólag azt kérdezte Katalintól, tisztában van-e azzal, milyen dráma zajlik jelenleg az édesapja, Thomas Markle körül, mire azt a választ kapta:

Tisztában vagyok vele, de a ruhák. És az esküvő négy nap múlva lesz!

A herceg a továbbiakban arról írt, hogy Middletonnak azzal is problémái voltak, ahogyan Markle az esküvőt szervezte, szerinte ugyanis úgy kezelte, mint „egy bulit a cimborákkal”.

Meghan Markle végül azt írta Katalin hercegnének, hogy nem tudja, mit mondhatna még, és újra arra kérte, hogyha Sarolta hercegnő ruhája nem jó, vigye el őt a szabóhoz, aki egész nap várja őket. Kate Middleton végül beleegyezett ebbe.

Harry herceg a könyvében állítja, hogy miután az esetet követően hazaért, a padlón zokogva talált rá a menyasszonyára az otthonukban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik