Szórakozás

Rácz Jenő: Szívesen lennék magasabb egy tíz centivel, illetve empatikusabb, türelmesebb

Tulok András / RTL
Tulok András / RTL
A séf egy interjúban a többi között arról beszélt, mit változtatna meg magán.

Rácz Jenő az rtl.hu villámkérdéseire válaszolt, az interjúból egyebek mellett kiderült, hogy ha nem séf, akkor divattervező lenne, legszívesebben az esküvőjét élné újra, képes lenne mindennap gulyáslevest enni, és az első emléke a műanyag motorja.

Arra a kérdésre, hogy mi az, amit a legszívesebben megváltoztatna magán, így felelt:

Szívesen lennék magasabb egy tíz centivel, illetve empatikusabb, türelmesebb.

A séf azt is bevallotta, hogy nem szokott könyvet olvasni, mert diszlexiás. Sok pénzért megenne egy csigát élve, viszont semmi pénzért nem tenne erkölcstelen dolgot, vagy olyat, amivel másnak kárt okoz. Legszívesebben Barack Obamával vacsorázna együtt, de Ronaldóval is szívesen bent ragadna egyszer egy liftben. Ha megtehetné, az 1900-as évek eleji Amerikába, például New Yorkba utazna vissza. Kiderült, mostanában az Alma együttes Nád a házam teteje című dalát hallgatta meg a legtöbbször.

Magánéleti témák mellett közéleti kérdésekre is válaszolt, például elmondta, hogy szerinte év végére olyan 1200 forint körül lesz egy kiló kenyér ára. Aggódik gyermeke jövőéért, azt illetően pedig, hogy tíz év múlva jobb vagy rosszabb hely lesz Magyarország a következőt mondta:

Szerintem a világ napról napra jobb. Tudom, hogy az emberek azt mondják, nem így van, de ezt mondták 50 éve is, és szerintem azért összességében jobb lett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik