Szórakozás

„Már egész jól megértem a jogi szakzsargont” – Galambos Lajos rengeteget tanult közműlopási ügyéből

TV2
TV2
Továbbra sem adja fel a harcot, a végsőkig kitart az igaza mellett.

Egy hónappal ezelőtt másodfokú jogerős ítéletet hirdetett a bíróság Galambos Lajos közműlopási ügyében, amely szerint 3 év 6 hónap börtönbüntetés vár a zenészre, aki továbbra is eltökélten harcol azért, hogy bebizonyítsa az ártatlanságát.

A helyzethez képest jól vagyok, de tény, hogy kaptam hideget, meleget, forrót meg jegeset az elmúlt években. Persze voltam én már ennél lejjebb is, a legelején például sokkal rosszabbul viseltem, de mára megedződtem, és erősebb vagyok, mint valaha. Rengeteget tanultam az ügyből, például már egész jól megértem a jogi szakzsargont, és nagyobb rálátásom van a történésekre. Persze a megértés nem egyenlő a beletörődéssel, sosem fogom feladni a harcot, és a végsőkig kitartok az igazam mellett. Hét év után sem veszítettem el a hitemet

idézi Galambost a story.hu.

A trombitás úgy érzi, eddig is igazságtalanul bűnhődött, ráadásul a java még hátra van.

Az élet nekem már benyújtotta a számlát, mert az elmúlt hét évben számtalanszor lebegtették a bűnösségemet, amivel azóta is mindennap együtt kell élnem. Ezt a bélyeget már soha nem fogom tudni lemosni magamról, de akárhogy is alakuljon, én nyugodt lelkiismerettel hajtom álomra a fejemet. Ha megkapom a behívót, felállok, és emelt fővel bevonulok. Készen állok a megpróbáltatásokra, de senkinek nem adom meg azt az örömöt, hogy összetörten lásson, mert engem ennél sokkal keményebb fából faragtak!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik