Szórakozás

Harry herceg péniszét megcsípte a fagy, emiatt Vilmos és Katalin esküvőjét is végigszenvedte

Victoria Jones - WPA Pool / Getty Images
Victoria Jones - WPA Pool / Getty Images
Most már ezt is tudjuk!

Még meg sem jelent Harry herceg Spare, azaz Tartalék című memoárja, de máris okkal érezhetjük úgy, hogy a kelleténél több részletet tudtunk meg mostanság III. Károly másodszülött fiáról. Rengeteg botrányos dologra derült fény, köszönhetően a sajtó által kiszivárogtatott részleteknek. A PageSix egyebek mellett azt is közzétette, hogy a sussexi herceg fagyási sérüléseket szerzett a sarkvidéken, aminek negatív következményeit bátyja, Vilmos herceg esküvőjén is el kellett viselnie.

Harry 2011 márciusában vett részt egy expedíción az Északi-sarkra, amely során egy több mint 300 kilométer hosszú jótékonysági túrán vett részt négy súlyosan megsérült, Afganisztánt megjárt veterán társaságában. Az akcióval kétmillió fontot gyűjtöttek össze, a herceg azonban még hetekkel később is szenvedett az utazás utóhatásaitól.

Hazaérve rémülten vettem észre, hogy az alsó régióimat is megcsípte a fagy

írja könyvében a herceg.

Fagyási sérülései a fülén, az orcáján, valamint a végtagjain viszonylag rendbe jöttek Vilmos és Katalin áprili végi esküvője előtt, de a pénisze még sérült volt, ami napról napra egyre nagyobb problémát jelentett számára.

Az ügy végül, még ha kicsit megkésve is, de megoldódott: orvosi segítséggel sikerült megoldani a dolgot, és azóta minden rendben van odalent.

Harry herceg azt is feltárta a könyvben, hogy a bulvárlapok híreszteléseivel ellentétben a testvérével mindketten körül vannak metélve, a procedúrán még babakorukban estek át.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik