Szórakozás

Curtis az elmaradt bokszmeccséről: 50 ezer eurót kaptam volna ezért a mérkőzésért

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Ellenfele még ennél is többet kaszált volna.

Decemberben írtuk meg, hogy Curtist kihívta bokszolni egy szlovák rapper, Patrik Vrbovský, művésznevén Rytmus. A magyar rapper igent mondott a felkérésre, rendesen fel is készült rá, ellenfele azonban egy nappal a mérlegelés előtt betegségre hivatkozva lemondta a mérkőzést. Curtis péntek reggel Bochkor Gábor és Lovász László rádióműsorában mesélt az ügyről:

A betegség volt az egyetlen, amire hivatkozva le lehetett úgy mondani a mérkőzést neki és nekem is, hogy nem jár érte pénz. Influenzás lett, az egész családja elvileg elkapta, antibiotikumot kaptak. Már egyébként a meccs előtti héten lett volna egy sajtótájékoztató Komáromban, és már oda se jött el. Bíztam abban, hogy akkor beteg, de a mérkőzésre jobban lesz. Hát, nem lett jobban, lejárt a sportorvosija…

Bochkor Gábor információ szerint Rytmus 80 ezer eurót kap egy ilyen meccsért. Curtis is elárulta, neki mennyit ajánlottak:

Elmondhatom én is, én 50 ezer eurót kaptam volna ezért a mérkőzésért.

Úgy érzi, szlovák pályatársa és csapata elvesztegették az idejét. A rapper azt az ígéretet kapta, hogy januárban megkeresik, és egy új dátumot javasolnak, Curtis erre akkor ad nekik lehetőséget, ha kifizetik neki az ígért összeget, ő ugyanis minden általuk szabott feltételt teljesített. Ha ez nem sikerül, akkor megteszi a szükséges jogi lépéseket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik