Szórakozás

Ifj. Schobert Norbi a Farm VIP fődíjáról: Nem értem, miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményen

TV2
TV2
Fel sem merült benne, hogy elfelezze a milliókat Smaltig Dalmával.

A Schobert–Rubint házaspár 17 éves nagyfia, ifjabb Schobert Norbi a nemrég véget ért Farm VIP-ben mutatkozott be, első tévészereplése pedig olyan jól sikerült, hogy meg is nyerte a reality-t. A Story magazin legújabb számában felidézte a döntőt, amiben Smaltig Dalmával vett részt.

Mindketten hatalmasat küzdöttünk, de az igazat megvallva én csak magammal foglalkoztam. Kizárólag a feladatra koncentráltam, arra, hogy minél jobb időt fussak, és elsőként teljesítsem a feladatot. Bár a döntő után több olyan kommentet is olvastam, hogy a helyemben megfelezték volna a nyereményt Dalmával, de őszintén szólva nekem ez meg sem fordult a fejemben. Nem is értem, hogy miért kéne bárkivel is osztoznom a pénznyereményen

– mondta el Schobert, aki nem tervezi, hogy elherdálja a 12 milliós fődíjat. Egy részét a tanulmányaira fordítja (érettségi után közgazdasági egyetemre készül, mert minden üzleti dolog nagyon érdekli, különösen az online marketing), a többit pedig szeretné befektetni, és még tovább gyarapítani. Például szívesen foglalkozna ingatlanokkal, de nagy álma az is, hogy egyszer saját éttermet nyisson: egy amerikai stílusú kis falatozóra vágyik, ami „éjjel-nappal nyitva tart, szól a rock and roll, és bőrfotelekben üldögélnek az emberek”. Mint mondja, az is benne van a pakliban, hogy átveszi és folytatja apja vállalkozását.

Az interjúban Schobert Norbi a negatív kommentekről is elmondta a véleményét, amit ő kifejezetten szeret, mert szerinte azok keltik fel igazán az emberek figyelmét. Anyja, Rubint Réka direkt felkészítette arra, hogy ne próbáljon meg mindenkinek megfelelni, mert mindig lesznek olyanok, akik belé kötnek.

A Farm VIP során olykor én magam is céltáblává váltam, több feladat után is megvádoltak a kommentelők, hogy csaltam, holott mindvégig teljesen tisztán, becsületesen játszottam. Persze akik ennek az ellenkezőjét állítják, úgyis meg vannak győződve az igazukról, úgyhogy nem is szeretnék magyarázkodni, mert nincs miért, és legfőképpen nincs kinek! Akik fontosak számomra, azok nagyon büszkék rám, nekem pedig csak ez számít!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik