Szórakozás

„Miért lövetett az emberek közé anno?” – kérdezné Curtis Gyurcsány Ferenctől, ha egy liftben ragadnának

RTL
RTL
Mélypontokról, baklövésekről és fordulópontokról is vallott a rapper.

Curtis felelt az rtl.hu által feltett villámkérdésekre, válaszaiból egyebek mellett kiderült, hogy élete mélypontja akkor volt, mikor 2018-ban Majka bejelentette, hogy nem dolgozik vele együtt többet. A kábítószerezést tartja a legtanulságosabb baklövésének, és kisfia születése volt élete legmeghatározóbb fordulópontja, ezért is gondolja az apasággal kapcsolatos kritikákat a legkeményebbeknek.

Nagyon sok negatív kommentet kaptam, tényleg voltam én már minden. Ezek leperegnek rólam. Ami viszont tényleg nagyon felhúzott, az az volt, amikor a kisfiammal bántottak. Olyanokat írtak, hogy kábítószeresként hogyan lehetek apuka.

Rákérdeztek nála, hogy Orbán Viktorral vagy Gyurcsány Ferenccel ragadna bent inkább egy liftben, mire utóbbi politikust választotta. Arra is válaszolt, mit kérdezne meg tőle biztosan:

Miért lövetett az emberek közé anno?

Ezen kívül az interjúból megtudhattuk a rapperről, hogy legszívesebben Attila hun vezérrel vacsorázna együtt, a honfoglalás korába menne vissza, és saját párján kívül Nicole Scherzingert tartja a legvonzóbb embernek a világon. Mindennap tudna téliszalámit enni (ahogy tette ezt a dzsungelben is a Celeb vagyok, ments ki innen! alatt), és nem olvas könyveket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik