Szórakozás

Csepregi Éva fedezte fel Gáspár Győzőt: Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem

Story-Best Archívum
Story-Best Archívum
Az énekesnő indította el a sztárság felé Győzikét.

Csepregi Éva a kilencvenes években a fellépések mellett tehetséggondozással is foglalkozott, iskolájában éneklést és színjátszást tanulhattak a sztárságra vágyók, köztük Gáspár Győző. Az énekesnő a Story friss számában idézte fel a showmannel kapcsolatos emlékeit.

Nagyon másként nézett ki, mint most. Kicsit kövér, visszahúzódó, gátlásos fiúra emlékszem. De amikor már egy ideje járt hozzánk, és »megmelegedett« köztünk, a társaság középpontja lett, és oszlopos tagja volt a csapatnak

– fogalmazott a Neoton Família énekese, de azt elismerte: elsőre nem látott óriási tehetséget Gáspárban.

Volt valami hallása, de inkább csak a rettentő nagy érdeklődést és örömet láttam a szemében, hogy ide járhat, hozzánk. Úgy gondolkodtunk, hogy aki egy kicsit is érzi, hogy odavaló, motoszkál benne valami több, az jöjjön, és úgyis eldől, hova vezet az útja. Győzi egyetlen órát sem hagyott volna ki, és rengeteget tanult, fejlődött a két év alatt. Énekelve zongorázott, színészkedett, úgyhogy szép lassan világossá vált számomra, hogy nagyon komolyan szeretne befutni, és sikeres lenni.

Csepregi Éva iskolája bezárása után is figyelemmel kísérte egykori tanítványa karrierjét. Úgy gondolja, a Romantic zenekar telitalálat volt, jó érzéssel töltötte el, hogy ő bátorította „azt a gátlásos fiút, aki aztán ilyen sikeres lett”. A Győzike Show kapcsán eleinte felemás érzései voltak, de aztán belátta, hogy az emberek imádják a műsort.

Nagyon büszke vagyok rá, hogy én fedeztem fel. Szeretettel emlékszem rá, és sokszor visszahallom, hogy ő is szeretettel emlegeti ezeket az éveket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik