Szórakozás

Megálltak egy pisiszünetre, az út szélén hagyta feleségét

A magára hagyott thaiföldi feleség 20 kilométert sétált a sötétben.

Egy thaiföldi férfi véletlenül az út szélén hagyta feleségét, és emiatt a nőnek húsz kilométert kellett gyalogolnia az éjszakai sötétben – írja a New York Post.

A házaspár a feleség szülővárosába tartott megünnepelni az újévet, amikor az 55 éves férj, Boontom Chaimoon félrehúzódott autójával, hogy egy pisiszünetet tartsanak. Bár felesége, Amnuay Chaimoon megkérdezte, hogy ugyan miért nem egy benzinkútnál állnak meg, miután nem kapott választ, úgy döntött, ő is könnyít magán, így besétált az út melletti esőerdőbe.

A férj, miután elvégezte dolgát visszaszállt az autóba, és állítása szerint azzal a tudattal indult el, hogy felesége békésen alszik a hátsó ülésen. A nő, miután odaért az autó hűlt helyéhez, nagyon megrémült, hiszen már sötét volt és telefonját is az autóban hagyta. A 49 éves feleség jobb híján elindul segítségért, míg végül 20 kilométer gyaloglás után hajnali öt óra tájt elérte a legközelebbi lakott települést, ahol kapcsolatba lépett a rendőrséggel.

Férje telefonszámára nem emlékezett, így sajátján keresztül próbálta elérni őt – hiába.

A hatóságoknak végül reggel nyolc óra körül sikerült felvenniük a kapcsolatot a szórakozott férjjel a nő rokonain keresztül, aki addigra már 160 kilométert megtett Korat tartomány felé. Boontom Chaimoon ezután azonnal elindult feleségéért és nem győzött tőle bocsánatot kérni, ráadásul – állítólag – a nő veszekedni sem kezdett vele. Amnuay és férje 27 éve házasok, és van egy 26 éves fiuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik