Szórakozás

Megyeri Csilla kérne kölcsön pár milliót, ha összefutna Orbánnal vagy Gyurcsánnyal

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Vagy inkább örökbe.

Megyeri Csilla az rtl.hu villámkérdéseire válaszolt, ebből egyebek között kiderült, hogy legszívesebben műsorvezetéssel vagy lélektannal foglalkozna, esetleg valamilyen utazással kapcsolatos munkát választana, mint a stewardess.

Magánéleti témák mellett közéleti kérdésekre is válaszolt, például elmondta, hogy szerinte a mostaninál kétszer annyiba fog kerülni egy kiló kenyér év végére. Bizakodó azt illetően, hogy tíz év múlva jobb vagy rosszabb hely lesz Magyarország.

Ha nagyon optimista akarok lenni, akkor adja a jó Isten, hogy jobb hely legyen! Vagy legalább olyan, mint a Covid és a jelenlegi ukrán-orosz háborús helyzet előtt volt

– fogalmazott.

Arra a kérdésre, hogy Orbán Viktorral vagy Gyurcsány Ferenccel ragadna bent inkább egy liftben, azt felelte, mindkettőjüktől tudna mit tanulni. Arra is válaszolt, mit kérdezne meg tőlük biztosan:

Adna-e kölcsön néhány millát. Elnézést, nem kölcsön, inkább örökbe.

Mint mondta, a klímaváltozás miatt próbál apró változtatásokat bevezetni az életében, és reméli, más is így gondolkodik. „Ugyanis egy fecske nem csinál nyarat, így hiába akarok én segíteni, ha a többi 7,9 milliárd ember nem foglalkozik a jövőjével” – vallja.

Legszívesebben a Dalai Lámával vacsorázna együtt, és Sissi császárnéval sétálgatna annak korfui kastélyának udvarán az 1850-es években, de Jennifer Lopezzel is szívesen találkozna, mert számára az énekesnő a nagybetűs nő. Saját párján kívül Malumát és Jason Stathamet tartja a legvonzóbb embernek a világon, és mostanában Majka és Molnár Tamás Azt beszélik a városban című dalát hallgatta a legtöbbször, mert zseniálisnak tartja a mondanivalóját.

Arról, hogy mi volt a legkeményebb komment vagy kritika, amit valaha kapott, így nyilatkozott:

Talán a rusnyázásom idején szedtek szét a legjobban: ostoba, egyszerű, buta lánynak tituláltak. Ez akkor mérhetetlenül rosszul esett – lehet, hogy hibáztam, de mégis azt éreztem, hogy igazságtalanul bántanak. Ha a középkorban történik mindez, szerintem máglyán éget el a nép.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik