Szórakozás

Emily Ratajkowski szerint a férfiak nem tudnak mit kezdeni a határozott, erős nőkkel

Gotham / GC Images
Gotham / GC Images
Megérti, ha a nők inkább nőkkel akarnak randizni.

Saját podcastműsorában adott hangot férfiakkal kapcsolatos problémáinak Emily Ratajkowski, aki nemrég szakított a celebnőkkel kis túlzással havonta kapcsolatba kerülő Pete Davidsonnal. A modell úgy fogalmazott, gyűlöl olyan férfiakkal randizni, akik egy idő után próbálják lerombolni a függetlenségét.

Szerinte a férfiak nem is tudnak igazán mit kezdeni az erős nőkkel, így teljesen megérti azt, ha a nők nőkkel próbálnak randizni.

Meg tudom érteni, mert így van kölcsönös tisztelet a kapcsolaton belül. Lehet, hogy van versengés is… de mégsem olyan érzés, mint mikor próbálnak elvenni tőled valamit. Én a hetero kapcsolatoknál ezt érzem. Az erőt a férfiassághoz kötjük, és ha a nőnek is van ereje, a férfi nem tudja, mit kezdjen ezzel. De jobb lenne, ha inkább megpróbálnák jobban kifejezni az érzelmeiket. Azt értékelném

– fogalmazott Ratajkowski.

Feminista hangvételű könyvéről szóló kritikánk egyébként itt olvasható:

Kapcsolódó
Emily Ratajkowski lemeztelenedett, hogy más már ne vetkőztethesse le
Emily Ratajkowski, az önelemző esszéista könyvet írt Emily Ratajkowskiról, a modellről, Instagram-influenszerről és cicababáról. A testem segít megérteni, mitől és hogyan szoronganak ma a nők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik