Szórakozás

Zámbó Krisztián Zámbó Jimmyről: A temetésén nem szomorú voltam, hanem dühös

Húszezren kísérték utolsó útjára a Királyt, ő a fiaként mégis egyedül érezte magát a tömegben.

Zámbó Krisztián volt Palik Lászlóék Három Igazság című műsorának legújabb vendége. A zenész az interjúban hosszasan mesélt az édesapjával való kapcsolatáról is: mint mondta, nehéz volt Zámbó Jimmy fiaként felnőnie, hiszen a Király szakmájából adódóan volt, hogy csak kevés időt tudtak együtt tölteni, és azt sem bárhol, hiszen lépten-nyomon rajongók követték őket.

Hozzátette, neki sem volt könnyű énekesként érvényesülnie, sokat hallotta másoktól, hogy csak az apja árnyékából próbál feltörni. Elmondta, hogy a Király nagyon jó apa volt, aki 21 éves koráig puszival keltette és fektette őt, ez pedig a mai napig hiányzik neki.

Zámbó Jimmy 22 évvel ezelőtt halt meg, a fia pedig most azt is elárulta, mit érzett akkor, amikor az édesapját temették.

Húszezer ember volt a temetésén, és egy csepp könny nem jött ki a szememen. Ez még mindig frusztrál, nagyon. Idegen emberek, tévék, kamerák… Tudjátok, át akarja élni az ember azt, hogy úristen, elment. Nekem kellett két hét, hogy felfogjam

– magyarázta.

Azt láttam, hogy leállították egész Csepelt. Mik ezek a rendőrök, mentők? Mi történik itt? Ilyet én még nem láttam a Földön, és ezzel kellett elfoglalnom magam, miközben fel kellett dolgoznom, hogy az én szobámban, amikor hazamentem, basszameg, ott voltak a függönyön még édesapám darabjai… merthogy az én szobámban történt a tragédia. Ezek mind bennem voltak, egyedül éreztem magam abban a nagyon nagy tömegben. Dühös voltam, nem szomorú, dühös

– emlékezett vissza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik