Szórakozás

Dobó Ági: 2022 alapjaiban rengette meg a hitemet a világban, az emberekben, az általam megidealizált életben

Rácz Tamás / RTL
Rácz Tamás / RTL
Veszteségek, betegségek és magánéleti krízisek sora szakadt a nyakába.

Dobó Ági a minap az Instagram-oldalán jelentkezett be, hosszú posztban mesélt a követőinek arról, mennyire nehéz volt számára a 2022-es év, aminek hatására úgy érzi, más ember lett belőle.

2022 eddigi 34 évem legnehezebb éve volt. 2022 alapjaiban rengette meg a hitemet a világban, az emberekben, az általam megidealizált életben. 2022 megváltoztatott. (…) Veszteségek, gyilkos betegségek, magánéleti krízisek sora szakadt a nyakunkba, és amikor már azt hittük (többször is), hogy már nem jöhet ennél több, mindig lentebb zuhantunk. Úgy érzem, mintha 2022 kést szúrt volna a hátamba, és nem félt forgatni, forgatni, és képes volt még az év utolsó reggelén is tekerni rajta egyet

– írta posztjában a modell, aki a napokban szeretett keresztapját is elveszítette.

Mint mondta, azért osztotta meg a történetét, mert tudatni szerette volna a követőivel, hogy nincsenek egyedül, ha éppen mélyen érzik magukat. Hozzátette, az ő élete sem csak a csodás utazásokról és a sikerekről szól.

Egyelőre nem érzem magam a hamvaimból feltámadó főnixnek, de kőkeményen dolgozom rajta, magamon, hogy azzá váljak…
Mert 2022 sok mindent elvett tőlem, belőlem, de őszintén hiszek benne, hogy azzal, hogy megváltoztam jó, sőt akár jobb dolgok is érkezhetnek majd az életembe, ami majd egyszer betölti ezt az űrt… Köszönöm, hogy itt vagytok velünk! Kívánok egy »kedvesebb« húszhuszonhármat Nektek, Magunknak! Boldog Új Évet Mindannyiuknak!

– zárta gondolatait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Agnes dr Kis – Dobo (@doboagi) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik