Szórakozás

Bíró Bea: Bíztam benne, hogy Magyarország átlag magyarként egy élhető hely, de rá kellett jönnöm, hogy nem az

RTL
RTL
11 évig élt Hongkongban, mielőtt Budapestre költözött.

Bíró Bea a minap az rtl.hu villámkérdéseire felelt. Az egykori modell arról is beszélt, hogy nem zavarja, ha valaki a külsejére tesz megjegyzést, az viszont bántja, ha a belső tulajdonságait éri kritika olyanok részéről, akik valójában nem ismerik.

A külsőm az látható. Valakinek tetszik, valakinek nem. A szépség relatív és ez így van rendjén, de az nagyon rosszul esik, ha valaki anélkül ítél meg, hogy megismerne. Gondolok itt a buta, rosszindulatú, idegesítő, bolond és hasonló jelzőkre

– magyarázta.

Bíró korábban 11 évig élt Hongkongban, három évvel ezelőtt tért vissza Magyarországra. Mint mondta, korábban sosem élt Budapesten, gyakorlatilag a nulláról kellett kezdenie mindent.

Bíztam benne, hogy Magyarország átlag magyarként egy élhető hely. De sajnos rá kellett jönnöm, miután hazaköltöztem és csatlakoztam az átlag magyar életszínvonalhoz, hogy nem az.

Az egykori modell azt is elárulta, hogy élete egyik legnagyobb baklövése a Nyerő Pároshoz kapcsolódik, ahol tavaly szerepeltek együtt a kedvesével, Törőcsik Danival.

Óriási baklövés volt azt gondolni, hogy Magyarországon az ember lehet önmaga anélkül, hogy a társadalom megbélyegezné. Gondolok itt a Nyerő Páros utáni visszhangra a személyemet illetően. Óriási baklövés volt nem egy szerepet játszani, hanem saját magamat adni. Az emberek nem szeretik, ha valaki más. Ha nem tudnak vele azonosulni. Ha valaki ki meri mondani a gondolatait és ki meri mutatni az érzéseit. Illetve szintén óriási baklövés volt azt gondolni, hogy az eredetiség felveheti a kesztyűt a képmutatással, és az intellektus az egyszerűséggel. Sajnos »mi«, akik nem akarunk beolvadni, kevesebben vagyunk

– mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik