Szórakozás

Ottfelejtette az út mellett a vécészünet után a feleségét, a nőnek 20 kilométert kellett gyalogolnia

Getty Images
Getty Images
A férjnek fogalma se volt arról, hogy nincs ott a párja.

Szülővárosába tartott a thaiföldi, 55 éves Boontom Chaimoon és 49 éves felesége, Amnuay Chaimoon vasárnap, hogy az újévet már ott tölthessék. A férfire hajnali 3-kor rájött a szükség, ezért félreállt. A nő megkérdezte élete párját, hogy miért nem állnak meg inkább egy benzinkútnál, de mikor nem kapott rá választ, úgy döntött, akkor ő is elvégzi a dolgát a dzsungelben – írja a New York Post.

Mire a nő végzett, nem találta a kocsit ott, ahol kiszállt belőle. Később kiderült, a férj nem tudta, hogy feleségének is vécéznie kell, és azt hitte, a hátsó ülésen szunyókál. Otthagyta a semmi közepén a sötétben.

A nő elveszettnek érezte magát és meg volt ijedve, ezért úgy döntött, elsétál a 20 kilométerre levő Kabin Buri kerületbe. Két órával később ért oda, ahol jelentette a történetüket a rendőrségen. Ettől azonban nem jött rendbe automatikusan minden, mert nem tudta fejből a férje számát, a saját telefonját pedig a kocsiban hagyta egy táskában. 20-szor hívták fel, de a férj nem vette észre. Ezután a hatóságok megpróbálták felenni a kapcsolatot a rokonokkal.

Amnuay Chaimoon attól tartott ekkor már, hogy nem lesz más választása, arany nyakláncát kell pénzzé tennie, hogy a férje után utazhasson.

Végül reggel nyolckor sikerült utolérni a férjet, aki ekkor már 160 kilométerre volt onnan. Kénytelen volt visszafordulni.

Dacára a történteknek, nem lett belőle balhé közöttük. A nő a helyi sajtónak elmondta 27 éve alkotnak egy párt és van egy 26 éves fiuk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik