Szórakozás

Marsi Anikó: Nekem Jennifer Aniston a sztár, meg Brad Pitt, de én nem

TV2
TV2
Zavarba hozta, amikor sztárvendégként konferálták fel.

Marsi Anikó a minap a Ricsi kicsi konyhája című Youtube-műsor vendége volt. A Tények műsorvezetőjét sztárvendégként konferálták fel, ami saját bevallása szerint zavarba hozta, ő ugyanis nem tartja magát sztárnak.

Zavarba hozol vele, mert igazából nekem Jennifer Aniston a sztár, meg Brad Pitt, én őket azonosítom ezzel. De én nem… én csak egy mezei, szaladgálós, sütős-főzős anyuka vagyok

– jelentette ki.

Marsi a válásáról és az új férjéről is mesélt a műsorban. Mint mondta, a váláson jóval többet gondolkodott, mint azon, hogy másodjára is férjhez menjen-e. Palik Lászlóhoz ugyanis 18 év és két közös gyerek köti, akik miatt már sosem fognak tudni teljesen elszakadni egymástól. Hangsúlyozta, hogy szerinte ilyen esetekben a szülőknek úgy kell intézniük a sérelmeiket, hogy eközben a gyerekeik a lehető legkevesebbet sérüljenek.

Ha azt látják, hogy anya és apa értelmes, felnőtt emberek módjára, az ő érdekükben szót értenek egymással, és mindent meg tudnak beszélni, sőt! Ma már eljutottunk odáig, hogy olykor viccelődni is tudunk egymással újra, az nekik jó. Azt gondolom. Úgyhogy ez volt a cél. Nagyon hosszú folyamat volt, hogy lehiggadjunk, és mind a ketten megértsük, belássuk, hogy egyikünk sem szebb, mint a másik, okosabb, mint a másik, egyikünk sem szereti jobban a közös gyerekeinket, mint a másik. Pont ugyanannyira fontosak mind a kettőnknek, nagyon!

– magyarázta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik