Szórakozás

Zámbó Krisztián nemcsak A Királyban, a valóságban is átrohant a kórház üvegajtaján

TV2
TV2
Ez akkor történt, mikor megtudta, hogy apját baleset érte szilveszterkor.

Zámbó Krisztián is feltűnik a Zámbó Jimmy életéről készült A Király hetedik részében, de nem önmagát alakítja. Ebben az epizódban látható, ahogy az énekes legidősebb fia több piros lámpán és kis híján egy idős férfin is áthajt, mikor 21 évvel ezelőtt apját kórházba szállították azt követően, hogy szilveszterkor otthonában baleset érte.

Ez abszolút így volt. Az akkori párommal voltam, éppen szilveszteri buli volt. Az akkori „anyósom” mondta, hogy azonnal kapcsoljam be a tévét, mert Zámbó Jimmy válságos állapotban van. Először rossz kórházba mentem, mert nem tudtam, hogy hol van apu

idézte fel a történteket Zámbó Krisztián a sorozat díszbemutatóján, de ennél többet nem akart beszélni erről.

A sorozatban az is benne van, hogy Zámbó Jimmy fia átrohan egy üvegablakon a kórházba érve. A sorozat rendezője, Kovács Dániel Richárd azt mesélte, ez a valóságban is így történt.

Krisztiánnal annak idején tényleg az történt, hogy úgy tudta meg, hogy az édesapja élet és halál közt van, hogy éppen másnaposan feküdt otthon, felébresztette a barátnője, és a tévében látta, hogy Zámbó Jimmy válságos állapotban van. Beült az autóba, elindult, és a kórházban valóban átment egy üvegajtón, aztán kiderült, hogy rossz kórházba ment.

A sorozatban egyébként Georgita Máté Dezső alakítja Zámbó Krisztiánt, aki a szerepre való felkészülés során nemcsak beszélgetett vele, de visszanézte a műsorokat, amikben szerepelt, illetve az Instagram-oldalát is alaposan kielemezte. A színésznek a forgatások alatt megváltozott a családról kialakult képe, és Krisztián karakterét kifejezetten megszerette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik