Szórakozás

Kulcsár Edina: Nehéz azt képviselnem, amit régen, az őszinte, sok témában megnyilvánuló Edinát

TV2
TV2
Szívesen mesélne a küzdelmeikről, de nem teheti.

Kulcsár Edina követői kérdéseire felelt Instagramon a magánéletét illetően, válaszai 24 óráig elérhető történetekben olvashatók. Többi között elárulta, hogy ki van békülve magával, de elismeri a hibáit is.

Tudom, hogy jó ember vagyok. Soha nem akarnék senkinek rosszat. Még annak sem, aki engem bánt. A legjobban mégis azt szeretem, hogy a gyermekeim által nagyon felelősségteljes anyukává váltam, akiből olyan érzések jönnek, amikről sosem tudtam, hogy léteznek, és amik minden egyes nap egyre csak erősödnek.

Az egyik kérdező arra volt kíváncsi, hogy mi az oka annak, hogy az influenszer mostanában kevesebbet posztol párjával, G.w.M-mel közös tartalmat, és hogy ennek hátterében párkapcsolati probléma áll-e.

Egyáltalán nem! A kapcsolatunk egyre erősebb és erősebb. Most kérte meg a kezemet, szóval semmi problémánk. A közösségi médiával már nem foglalkozom… Pusztán csak nem készítünk lépten-nyomon fotót, videót, így nincs mit megosztani, de ha lenne se biztos, hogy megosztanánk

válaszolta Kulcsár Edina, aki azt is megemlítette, hogy a jövőben egy videót is tervez közzétenni az eljegyzésükről.

A közösségi oldalaira való posztolásról azt is elmondta, sokszereplős mozaikcsalád lettek, és nagyon szívesen beszélne az életükről, de ennek van egy olyan oldala, amiről nem beszélhet, mert „ez már magánügy kategória”, amiben nem csak ő szerepel.

Mesélnék a mögöttünk álló »küzdelemről«, de nem tehetem! Így nehéz azt képviselnem, amit régen. Azt az őszinte, sok témában megnyilvánuló Edinát.

Igyekezni fog élete legújabb fejezetének egyes momentumait is őszintén megosztani majd, de bizonyos kérdésekben sosem fog tudni megnyilvánulni – írta. Elárulta, a gyerekeiről azért nem posztol már annyit, mert szeretne velük inkább minőségi időt tölteni ahelyett, hogy a közösségi médiában bizonygassa, milyen jól szórakoznak együtt, és mennyire szeretik egymást.

Őszintén sajnálom azokat az embereket, akik azt feltételezik, hogy csak az a jó szülő, aki rendszeresen posztolja a gyerekeivel töltött időt

fűzte hozzá.

Azzal kapcsolatban is válaszolt egy kérdésre, mennyit hízott jelenlegi terhessége alatt.

Már nem számolom, de sokat. Több mint 10 kilónál járok, és nem kívánok odafigyelni. Szeretek enni! Majd ha megszültem, és a pici már nem akar tejcsizni, akkor újra formába hozom magam, de sosem akarok már olyan vékony lenni, mint voltam.

Azt is elmondta, hogy sosem gondolta volna, hogy három gyereke lesz, de már nagyon várja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik