Szórakozás

Photoshop-gyanús képet posztolt Kim Kardashian, de kiderült, hogy csak furán pózolnak családjával

Arnold Jerocki / Getty Images
Arnold Jerocki / Getty Images
Pedig abból élnek, hogy pózolnak.

Kim Kardashiantől nem áll távol, hogy képszerkesztő program segítségével feljavítsa a közösségi médiára szánt fotóit, testvéreivel egyetemben már többször lebuktak kisebb-nagyobb Photoshop-bakik miatt. Pár nappal ezelőtt az internetezők azt hitték, újabb csalást lepleztek le a Kardashian-Jenner klán karácsonyi partiján készült képpel kapcsolatban.

Azzal vádolták őket, hogy nem is pózoltak együtt a kamera előtt, hanem egyesével fotózkodtak, majd utólag összevágták a családi portrét. A végeredményt elnézve ezt nem is lenne nehéz elképzelni, hiszen Khloé Kardashian, Kim Kardashian, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Kylie Jenner és Kendall Jenner nem érintkeznek egymással a fotón, néhányuknál úgy tűnik, mintha a levegőben lebegnének, ráadásul mind más irányba néznek.

Bár közvetlenül nem reagált a vádakra, Kim Kardashian először egy kulisszák mögötti fotót, majd egy videót is posztolt, hogy bebizonyítsa, hogy mind jelen voltak a kép készültekor. A felvételeket egy napig elérhető történetében tette közzé, de azt egy rajongója újraosztotta saját profilján, ezt mutatjuk meg cikkünkben az eredeti fotó alatt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kim Kardashian (@kimkardashianmajesty) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik