Szórakozás

Lenyűgöző luxusapartmanokat alakított ki egy elhagyatott iskolában három amerikai

Közel 38 millió forintnak megfelelő összeget költöttek rá, ennyiből 31 lakást alakítottak ki.

Jesse Wig, Adam Colucci és Dan Spanovich megvásárolt az elhagyott középiskolát Pennsylvaniában, majd 31 lakásos bérházzá alakították át – írja a LADbible.

Az épületet 100 ezer dollárért (kb. 37,5 millió forint) vették meg.

Az ingatlan kívülről még mindig úgy néz ki, mint egy iskola, belül azonban már modernizált luxusapartmanok várják leendő lakóikat, akik számára egy edzőtermet is kialakítottak.

Az iskola átalakításáról több videót is közöltek.

@jessewig POV: you and your partners bought a highschool. #fyp #realestate #renovation #rehab ♬ Sunroof - Nicky Youre & dazy

Az alapötlet az ingatlanügynök, Wig fejéből pattant ki, amikor meglátta az elhagyatott és eladó iskolát. A befektetésekkel foglalkozó Coluccival kezdtek el gondolkodni, hogy mit is lehetne kezdeni az épülettel.

Megkeresték Spanovichot, aki ingatlanfejlesztő és –kezelő, az ő tanácsára döntöttek úgy, hogy lakásokká alakítják az iskola helyiségeit.

Az új létesítménynek neve Bowtie High lett, 29 egy hálószobás, és két két hálószobás lakás kapott benne helyet.

@jessewig Bowtie High. Before/After. #realestate #realtor #realestateinvesting #beforeandafter ♬ Inspiring Emotional Piano - Metrow Ar

Előbbieket 1400 dollárért (kb. 520 ezer forint) lehet kibérelni havonta, míg a nagyobb lakást 1650 dollárért (kb. 620 ezer forint).

Nagy kihívást jelentett átalakítani ezeket a régi épületeket. De készek voltunk kockáztatni, függetlenül attól, hogy bizonytalan volt, milyen hasznunk származik belőle.

– mondta Spanovich.

Fél évvel azután, hogy meghirdették a lakásokat, az összeset sikerült kiadniuk, így a három barát már a nyereséget is megoszthatta.

Azóta már megvettek még két iskolát, amelyeket szintén lakóházzá terveznek átépíteni.

A felújításokat továbbra is dokumentálják a TikTokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik