Szórakozás

Anthony Hopkins az újév mellett 47 éve tartó józanságát is ünnepli

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Úgy érzi, nem sokáig élte volna már túl, ha annak idején a függőség csapdájában marad.

Üdvözlök mindenkit! Szeretnék nagyon boldog új évet kívánni nektek, és elmondani, hogy ma ünneplem a józanságom 47. évfordulóját. De ez most nem egy komoly üzenet, hanem remélem, inkább hasznos

– kezdte legutóbbi, Instagramra feltöltött videóüzenetét Anthony Hopkins. A 82 éves színész azzal folytatta, gyógyulófélben alkoholista lévén azt üzeni azoknak, akik támadások kereszttüzébe kerülnek, hogy legyenek kedvesek önmagukhoz.

Légy kedves! Lépj ki azoknak az embereknek a mérgező köréből, akik bántanak téged! Éld az életed, és légy büszke rá!

Hopkins felidézte, hogy 47 éve kétségbeesett helyzetben volt, és beismerte, hogy már nem sokáig élt volna, ha akkor nem változtat az életvitelén. 1975-ben egy nap rádöbbent, hogy valami nagyon nincs rendben vele, de még nem ismerte fel, hogy alkoholista, függőségben szenved.

A videó későbbi részében azt mondta, a depresszió és a szorongás az élet velejárói, de arra biztat mindenkit, hogy kérjenek segítséget, ha bármilyen függőséggel vagy problémával kapcsolatban szükségük van rá.

Nem vagyok jótevő, ugyanolyan vén bűnös vagyok, mint mindenki más, de annyit elmondhatok, hogy a legjobb életem van, amit csak el tudok képzelni, és ez nem az én érdemem. Szóval bárhol is vagy most, ne szégyellj segítséget kérni!

– fogalmazott a színész, akinek posztjára rengeteg lájk és hozzászólás érkezett, többek között Alec Baldwin, Hugh Jackman és Naomi Campbell is kommentelt. Utóbbi maga is sokáig küzdött kokain- és alkoholfüggőséggel, a modell 2008 óta józan.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik