Szórakozás

Elárulta egy légiutas-kísérő, miért nem jó ötlet rövid nadrágban, vagy szoknyában utazni

Meglepő tippeket adott repülős utazásokhoz egy légiutas-kísérő. Elárulta többek között, hogy miért nem jó ötlet szerinte rövid nadrágban vagy szoknyában gépre ülni.

Egy légiutas-kísérő szerint nem jó ötlet egy repülőn csupasz kézzel megnyomni a vécéöblítőgombot, ahogy az ablaknak támasztott fejjel elaludni és rövid nadrágban leülni sem – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Tommy Cimato azt mondja, az öblítőgomb tele lehet bacilusokkal, ezért ő csak egy zsebkendővel vagy papírtörlővel nyomná meg, és ugyanezért nem szállna fel a gépre olyan ruhadarabban, mely nem takarja el a lábait.

Azt mondja, az ember sohasem tudhatja, ki ült korábban az ülésén: jobb elkerülni a kellemetlen meglepetéseket. Hasonló okokból nem támasztaná a fejét az ablaknak: nagyjából mindenki ezt csinálja, és túl sok olyan utast látott már, akikkel nem szívesen osztozna egy fejtámaszon.

A légiutas-kísérő ezeken kívül azt tanácsolja még, hogy igyunk elég vizet, és ne érezzük kellemetlenségnek, ha szükségünk van valamire, a személyzetre mindig számíthatunk.

@tommycimato #greenscreen #fyp #flightattendant #airline #aviation #travel #flights ♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik