Szórakozás

Michelle Obama Barack Obamáról: 10 éven át ki nem állhattam

Yui Mok / WPA Pool / Getty Images
Yui Mok / WPA Pool / Getty Images
Nem volt könnyű egyszerre egyengetni a karrierjüket és kisgyerekeket nevelni.

Michelle Obama, az egykori amerikai first lady nemrégiben vett részt a Revolt TV kerekasztal-beszélgetésén, ahol többek között arról is mesélt, mekkora terhet rótt a házasságukra az az időszak, amikor Barack Obamával a kislányaikat nevelték, de közben a karrierjüket is menedzselniük kellett. Maila 10, Sasha pedig hétéves volt, amikor az apjukat megválasztották az Amerikai Egyesült Államok elnökévé.

Nem beszélünk arról, mennyi munkát igényel, és milyen nehéz még akkor is, amikor őrülten szerelmes vagy. Még akkor is, ha minden jól alakul. Az emberek azt hiszik, rosszindulatú vagyok, ha ezt mondom: mármint, volt 10 év, amikor ki nem állhattam a férjemet. És vajon mikor volt ez? Amikor a gyerekek kicsik voltak

– emlékezett vissza.

10 éven át, miközben próbáltuk építeni a karrierünket, és aggódtunk az iskola miatt, meg hogy ki mit csinál, azt mondtam: ugh, ez nem egyenlő. És tudjátok mit? A házasság nem 50/50, soha, de soha.

Hozzátette, szerinte sokan inkább feladják a küzdelmet, ha az éveken át tart, ő viszont a hullámvölgyek alatt is tisztelte és csodálta a férjét. Hangsúlyozta, fontos, hogy az ember valóban ismerje a társát.

Kedveled őt? Úgy értem, lehetsz rá mérges, de akkor is azt mondod, ha ránézel, hogy »nem vagyok veled boldog, de tisztellek«, vagy »nem értek egyet veled, de attól még kedves, okos ember vagy«?

– magyarázta az egykori first lady, aki idén ünnepelte a 30. házassági évfordulóját Barack Obamával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik