Szórakozás

Gelencsér Tímea: Annak ellenére, hogy én vagyok a legkisebb a testvéreim közül, úgy érzem, én felelek mindenkiért

TV2
TV2
Szeretne biztonságot teremteni a családjának.

Gelencsér Tímea a napokban ünnepelte 29. születésnapját. A műsorvezető a Blikknek mesélt arról, hogy nem fél az öregedéstől, hiszen nem üresen telnek az évei. Mint mondja, szeretne maradandót alkotni a saját világában, és bár már van, amit kipipálhat, bőven akad még, ami motiválja.

Nem ezt az életet terveztem magamnak, de talán még jobban is alakult. Mindig műsorvezető és színésznő szerettem volna lenni, de amikor erről álmodoztam, akkor még nem létezett a közösségi média. Azzal sem számoltam, hogy tévéműsorokban fogok szerepelni, nem ez volt az elsődleges terv

– magyarázta.

Gelencsér arról is beszélt a lapnak, hogy folyamatosan tanul és igyekszik felfelé lépkedni a ranglétrán. Szeretne később nagyszabású műsorokat vezetni, a jövőben pedig az egyetemet is szeretné csúszás nélkül befejezni. Ami pedig az anyagiakat illeti, úgy érzi, felelősséggel tartozik a családjáért.

Szeretnék a családom részére biztonságot teremteni. Annak ellenére, hogy én vagyok a legkisebb a testvéreim közül, úgy érzem, én felelek mindenkiért és szeretném őket biztonságban tudni minden téren. Mozgat a saját vállalkozás gondolata, 30 éves koromra szeretnék ezen a területen is a saját lábamra állni, de egyelőre még az ötletelés szakaszában vagyok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik