Szórakozás

Rozsdás kést kapott Peppa malac mellé a kétéves brit kislány karácsonyra

Kevésen múlt, hogy a penge ne sértse meg az autista Maggie-t.

Martin Sexton és felesége, Kelly Francis két gyermekével, a kétéves Maggie-vel és a hároméves Archie-val él a northamptonshire-i Brackleyben. A kislány idén egy kempingező Peppa malac-szettet kapott ajándékba, pontosabban azt is, ugyanis amikor kibontotta a csomagot, kiesett belőle egy rozsdás, visszahúzható pengéjű kés – írja a Metro. A lap cikkében láthatók a fotók a nem várt ajándékról.

A család és a kislány is megijedt, az apának még idejében sikerült kikapnia Maggie kezéből kést, mielőtt a kislány a szájához vette volna.

Mivel mindkét gyermekünk autista, különösen ébernek kell lennünk, amikor kinyitjuk a műanyag elemeket tartalmazó dobozokat. Más szülők megengedhették a gyerekeikne, hogy maguk bontsák fel az ajándékaikat

– mondta az apuka, aki elárulta, hogy amikor látta, hogy valami kiesik a dobozból, először azt hitte, hogy valami műanyagalkatrész. Észrevette a pengét, ekkor kapta ki a lánya kezéből.

A kés ráadásul rozsdás volt, és nem működött rendesen, ki-becsúszkált a penge, így bármikor megsebesíthetett volna valakit.

A házaspár a játékot a Studio Retail Grouptól rendelte, panaszt is emeltek a cég ellen, most várják a fejleményeket az ügyben.

A kereskedeőt a Metro is megkereste, eddig nem kaptak választ.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik