Szórakozás

Kulcsár Edina: Azok a jó előadóművészek – és magamat nem sorolom ide –, akik hitelesek abban, amit csinálnak

YouTube / GWMMUSIC
YouTube / GWMMUSIC
Nem tartja magát énekesnőnek, de igyekszik önazonos lenni a dalaiban.

Karácsony előtt közös dallal jelentkezett Kulcsár Edina és vőlegénye, G.w.M. A Boldogság című dal klipforgatásán a Tények stábja is jelen volt, ott forgatott riportjukban az előadók is nyilatkoztak. A rapper egyebek mellett elárulta, saját történetük ihlette meg őket az új szám megírásakor.

Én magamat nem éppen tartom énekesnőnek, inkább hobbiénekesnek mondanám magam. Nagyon szeretek énekelni, és azt gondolom, hogy azok a jó előadóművészek – és mondom, nem sorolom magamat ide –, akik érzésből tudják csinálni, amit csinálnak, és hitelesek abban, amit éppen csinálnak. Éppen ezért volt talán az első klip is jó, olyan szempontból, hogy önazonos volt, és tényleg az aktuális érzéseimet tükrözte. Ugyanúgy ez is ugyanez lesz

– fogalmazott Kulcsár Edina, visszautalva első saját számára, aminek G.w.M volt a producere. Azt is elmondta, vannak még a fiókban közös projektek, de az élet most kicsit közbe szólt a várandóságával, illetve „van egy pár gyerekük”.

Nehéz erről beszélni, de azt gondolom… sőt, nem azt gondolom, hanem ez egyértelmű, hogy a család az első. Tehát arról biztos szó sincs, hogy mondjuk én hétvégén, ugyanúgy, mint Márk, eljárjak különböző fellépésekre. Sokkal inkább szeretnék adni a zenével másoknak, akár videóklip formájában.

G.w.M szerint párja fejlődése látványos, nagyon büszke rá. Mindkettőjüknek hatalmas boldogságot jelent, hogy még a munka alatt is együtt tudják tölteni az idejüket.

A kapcsolatunk nagyon jól működik minden tekintetben, a munka része talán a leggördülékenyebb, abszolút nagy az egyetértés. Eleve is azt gondolom amúgy, amit ő, mert tényleg nagyon nagy rálátása van, meg hát nyilván ebben dolgozik, szóval a profizmus abszolút benne van

– magyarázta Kulcsár Edina, majd a kedvese nyakán lévő „Boss” azaz főnök feliratú tetoválására mutatott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik