Szórakozás

Bella Thorne gyerekként azért esett el egy szereptől, mert a castingrendező azt állította, flörtölni próbált vele

Sarah Morris / Getty Images
Sarah Morris / Getty Images
10 éves volt ekkor.

Bella Thorne a minap Emily Ratajkowski High Low című podcastjének vendége volt, ahol többek mellett arról is beszélgettek, hogy a Hollywoodban dolgozó lányokat már fiatalkoruktól kezdve szexualizálják.

Thorne elmondta, hogy iszonyatosan stresszes volt gyerekszínészként felnőnie, egy konkrét esetről is mesélt a modellnek, ami a mai napig kísérti.

Tízéves voltam, amikor a castingrendező felhívta az ügynökömet, az ügynök pedig anyukámat, és azt mondták: »szóval nem jut tovább, mert a rendező úgy érezte, flörtölni próbált vele, ami nagyon kényelmetlen volt neki.« Mi a faszról beszélsz, ember?

– emlékezett vissza a 25 éves színésznő.

Egy castingon vagy, nem is igazán mondhatsz vagy tehetsz sokat. Eljátszod a jelenetet, köszönsz és kisétálsz. Nincs időd olyanokra, hogy »hadd üljek az öledbe, vagy hadd hozzalak kényelmetlen helyzetbe«

– magyarázta Thorne, aki elmondása szerint minden nap gondolkodik ezen az eseten, és sokszor magában próbálja keresni a hibát.

Szinte magamban keresem a hibát. Mármint, mit csináltál, Bella? Mit tettél, amiért így érezte magát? Aztán mindig azt mondom magamnak, hagyd abba. Maga a gondolat is a probléma részévé válik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik