Szórakozás

Babamonitor buktatott le egy hűtlen feleséget Nagy-Britanniában

Onfokus / Getty Images (illusztráció)
Onfokus / Getty Images (illusztráció)
A megcsalt férj a telefonján is hozzáfért az eszközhöz, így a munkahelyén volt, amikor a házastársa lebukott. Azonban otthon is egy munkahelyről ismerős arc fogadta.

Egy brit férfi azután tudta meg biztosra, hogy a felesége megcsalja, hogy a hálószobájukban elhelyezett babamonitoron keresztül hallotta, ahogy a nő egy másik férfival van.

A 47 éves Marek Fecko a feleségének hűtlenségét a telefonján keresztül hallgatta végig, miközben dolgozott. Azonban annyira feldühödött, hogy a munkahelyéről rögtön haza is ment számon kérni a feleségét.

Hazaérve nemcsak a feleségével találkozott, hanem a harmadik féllel is, aki a férfi egyik korábbi munkatársa volt. Fecko a másik férfit halálos fenyegetéseket üvöltözve, egy késsel felfegyverkezve kereste a lakásban.

Az asszony lebukásában döntő szerepe volt annak, hogy a vendége fogadásakor csak elfordította a babamonitort, de lekapcsolni elfelejtette.

Az október 31-én történt ügyet az észak-angliai Carlisle város koronabírósága tárgyalta a napokban, ahol a Daily Mail beszámolója szerint Fecko beismerte a testi sértést és azt is, hogy nem volt ésszerű indoka arra, hogy kést birtokoljon nyilvános helyen.

A bíróságon elhangzottak alapján a férfi ekkor már tudott róla, hogy felesége – akivel ekkor már 11 éve alkottak egy párt, és közös gyerekük is volt – megcsalja, mivel a közel fél évig tartó hűtlenkedése alatt többször is gyanakvást keltő üzeneteket vett észre a felesége telefonján.

Enyhítő körülményként vették figyelembe, hogy Marek Fecko pont amiatt költözött el korábban Szlovákiából, mert véget ért az első házassága, de ennek ellenére 120 órányi közérdekű munkára kötelezték, melyet 18 hónap alatt kell elvégeznie. Illetve távoltartási végzéssel tiltották el attól, hogy a felesége szeretőjének a közelébe menjen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik