Szórakozás

Stana Alexandra a Meggyes Dáviddal való kapcsolatáról: Nem bánunk semmit, minden okkal történik

TV2
TV2
A táncosnő úgy érzi, az elmúlt év bebizonyította, hogy megérte harcolni a szerelmükért.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid idén januárban nagy csinnadrattával váltak el, az influenszer akkor úgy fogalmazott: „a férje úgy döntött, kilép az életükből”.

Meggyes nem sokkal később bevallotta, hogy van valakije, de akkor még nem nevezte meg a párját. Nem sokkal később viszont kiderült, hogy Stana Alexandrával, a Dancing with the Stars táncosnőjével jött össze.

A pár idén karácsonyozik először közösen, terveikről a Blikknek meséltek. Mint mondják, mozgalmas ünnepek állnak előttük, egymás családtagjaival pedig már a kezdetek óta jól kijönnek. Ami pedig kettejük kapcsolatát illeti:

Nem bánunk semmit, mert abban hiszünk, hogy minden okkal történik. Én nagyon sokat tanultam idén, hatalmasat fejlődött a személyiségem és máshogy kezelek helyzeteket. Hálás vagyok, hogy így alakult minden, hiszen egymásra találtunk Dáviddal. Az elmúlt egy év pedig bebizonyította, megérte harcolnunk a szerelmünkért, mert remek párost alkotunk. Nemcsak karácsonykor, hanem az év minden napján odafigyelünk egymásra, elmondjuk a másiknak, hogy mennyire szeretjük, és próbálunk minél több időt együtt tölteni. Boldogok vagyunk!

– mondta a lapnak Stana.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik