Szórakozás

Hatszor nyert a lottón ugyanazokkal a számokkal egy vietnámi veterán

Massachusetts Lottery
Massachusetts Lottery
Húsz éve játszott ugyanazokkal a lottószámokkal egy amerikai férfi, de eddig soha nem nyert semmit. Most hirtelen hatszoros lottónyertesnek mondhatja magát.

Raymond Roberts azt mondja, az ösztönei súgták neki, hogy a szokásaitól eltérően ezúttal ne csak egy, hanem egyszerre hat lottószelvényt vegyen, és azt is, hogy az összesen ugyanazokat a számokat játssza meg, azokat, amiket húsz éve, rendszeresen beikszel.

Az ösztönei pedig tudhattak valamit, mert a vietnámi veterán Roberts mind a hat szelvényével nyert. Úgy döntött, hogy öt szelvényre azonnal felveszi a nyereményét, ami nagyjából 2 millió dollárt (kb. 756 millió forintot jelent), hatodik szelvényre pedig évente 25 ezer dollárt (kb. 9,4 millió forintot) utalnak neki a következő húsz évben.

A Bostontól mintegy 80 kilométerre, délre fekvő Fall Riverben élő férfi december 15-én vette fel a nyereményét. A szerencseszámai különböző évfordulók és születésnapok dátumai. Azt mondja, mindenek előtt egy új motorkerékpárt vesz magának a nyereményéből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik