Szórakozás

„Inkább mosogatnátok el, ahelyett, hogy magyaráztok!” – Dudás Miki összefeszült Szorcsik Vikivel és Smaltig Dalmával

Szorcsikék szerint Dudás eddig az egész játékot végigaludta.

A Farm VIP tegnap esti adásában öten maradtak a versenyzők, Görgényi Fruzsina és Völgyi Zsuzsi kiestek a játékból. A bent maradt versenyzők másnap reggel rendesen összerúgták a port.

Szorcsik Viki és Smaltig Dalma arra lettek figyelmesek, hogy Dudás Miki és ifj. Schobert Norbi a zuhanyzót dobálják barackokkal, a nemtetszésüknek pedig hangot is adtak.

Miért kell beszólni? Másrészt meg akkor inkább jönne mosogatni, lány létére. Igazából nem csináltak semmit. Mi tegnap rendbe tettük a teraszt, meg az asztalt, meg az egész házat kisöpörtük. Igazából besegíthettek volna

– mondta később Dudás, aki szemtől szemben is megosztotta Smaltigékkal a nézeteit.

Inkább mosogatnátok el, ahelyett, hogy magyaráztok!

– mondta nekik, miközben Rubint Rékáék fia afelől érdeklődött, hogy a „mosogatáshoz kell-e víz”.

A női játékosok kiakadtak Dudás megjegyzése miatt, mint mondták, szerintük a sportoló eddig végigaludta a teendők zömét, és egyedül Csuti volt az a férfi játékosok közül, aki minden feladatban részt vett.

Dudás ezt követően arról kezdett érdeklődni, pontosan mit is mosogattak el a tegnapi vacsora után Szorcsikék, ha ennyire sok a mosatlan, mire ifj. Schobert Norbi arra kérte, ne tegyen fel több kérdést, mert „ki fog törni a III. világháború”. A férfi játékosok végül nekiálltak mosogatni, érdemi munkát viszont csak Csuti végzett, Schoberték később meg is lepődtek, mennyire kiáztak az üzletember ujjai a mosogatástól.

Ők azt gondolják, hogy itt vagyunk, ez egy szálloda, és akkor van a kiszolgáló személyzet. A csajok, akik mondjuk otthon is dolgoznak, meg takarítanak, főznek, az legyen itt is így. Nem mondta nekem senki, hogy én ezért jövök ide. Ugyanúgy küzdeni jöttem ide, mint ő

– mondta Szorcsik a történtekről, melyekre Smaltig is reagált.

Amikor ilyen ledegradálóan odaszól nekünk, hogy hát neki ezt miért kell csinálnia, meg mi az, hogy ő csinálja, mi vagyunk a nők, akkor azért felmegy a pumpa mindkettőnkben, szerintem jogosan. Nem a csaja vagyok, nem a felesége, nem a csicskája, nem a takarítónője, hanem itt játékosok vagyunk, itt mindenki csinál mindent, és egyszer 33 vagy 32 nap után ugyan már! Nagyon nehéz elmosogatni?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik