Szórakozás

Beugrott egy üzletbe pisilni, estére milliomos lett

Végre megtarthatja régóta halogatott esküvőjét egy negyvenes brit pár. Egymillió fontot (több mint 460 millió forintot) nyertek a lottón, miután múlt szombaton este megálltak egy gyors egészségügyi szünetre.

Egymillió fontot nyert a lottón a 41 éves Ellie Land és párja, a 43 éves Karl Ward az angliai Norwichben – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Ellie és Karl a barátaiknál töltötték a szombat délutánt, majd miközben hazafelé tartottak, Ellie jelezte, hogy nagy szüksége lenne egy mosdóra. Mivel egy kis kenyérre és tejre is szükségük volt, a nő munkahelyénél, egy Asda szupermarketnél álltak meg.

Amikor Ellie kijött a mosdóból, látta, hogy Karl a lottós stand körül téblábol. Odament hozzá, és egy hirtelen ötlettől vezérelve vett egy szelvényt az aznap esti sorsolásra. Amikor a kolléganője sok szerencsét kívánt neki, felnevetett, és megígérte a munkatársnak, ha nyer, vesz neki valami szépet. Ellie az mondja, ez ígéretet be is fogja tartani.

Karl és Ellie régóta együtt vannak, egy tizenkét éves fiút és egy hatéves kislányt nevelnek. Eddig azért nem házasodtak össze, mert mindig közbejött nekik valami, amire sokkal jobban kellett nekik a pénz. Most, hogy ez az akadály elhárult, hamarosan megtartják majd az esküvőt.

Ellie és a targoncavezető Karl sem tervezi, hogy a nyeremény után korai nyugdíjba mennek, de szeretnének kivenni majd egy hosszabb szabadságot, hogy utazgassanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik