Szórakozás

Újabb trófeát zsebelt be Lionel Messi: már az Instagram legtöbb lájkot elérő posztja is az övé

Chris Brunskill / Fantasista / Getty Images
Chris Brunskill / Fantasista / Getty Images
Ki emlékszik még a tojásra, ami pár éve letaszította az Instagram trónjáról Kylie Jenner első kislányáról megosztott képét? Az argentin klasszis a régóta várt labdarúgó világbajnoki trófea megszerzésének ünneplése közben ezt a posztot is túlszárnyalta.

Lionel Messi nemcsak a pályán nyújtott nagyszerű teljesítményt a katari labdarúgó-világbajnokság vasárnapi döntőjében, hanem azóta a közösségi médiában is nagyon szárnyal.

Az argentin csatár a vb-győzelem után először a 400 milliós álomhatárt lépte át követőszámban az Instagramon december 19-én – amivel ugyan még mindig messze van Cristiano Ronaldo 519 millió követőjétől, de így is a virtuális dobogó harmadik helyén áll az Instagram 580 millió követővel rendelkező hivatalos Instagram-fiókja és Ronaldo profilja után.

Majd december 20-án a győzelmet ünneplő, Lusail Stadionból megosztott galériája a közösségi oldal történetének legtöbb lájkot bezsebelő bejegyzésévé vált, amikor a számláló átlépte az 56 milliót, és megelőzte az addigi rekordert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Leo Messi (@leomessi) által megosztott bejegyzés

2019 óta egyébként az a tojásról készült fotó volt a legtöbb lájkkal rendelkező Instagram-bejegyzés 55 889 487 kedvelővel, amit egy vicceskedvű troll osztott meg egy „world_record_egg”, azaz „világrekorder tojás” felhasználónévvel létrehozott oldalon azután, hogy az akkor a világ legtöbb követőjével rendelkező Kylie Jenner megosztotta a legelső képet első gyermekéről, Stormyról, és rekorderré vált vele.

Mondjuk, a legtöbb lájkot elérő posztok top 5-ös listájára eddig is csak Ronaldo és Messi posztjai fértek fel – köztük a mindkettejük által külön-külön is megosztott, egyaránt a lista elején tanyázó közös, Louis Vuittonnak készített kampányfotójuk, amit a világhírű fotós, Annie Leibovitz lőtt róluk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Egg Gang 🌎 (@world_record_egg) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik