Szórakozás

Gáspár Evelin nem biztos abban, hogy lesz esküvője: Apámat ismerve nem rólunk szólna, hanem annak kellene történnie, amit ő akar

TV2
TV2
Nem látja magát sem hófehér menyasszonyi ruhában, sem édesanyaként.

Gáspár Evelin és párja, Varga Attila tavaly nyáron ismerkedtek meg, jelenleg együtt élnek, a Párharc című műsorban is szerepeltek.

A médiaszemélyiség a Story magazinnak mesélt arról, hogy egyelőre nem volt lánykérés, és abban sem biztos, lesz-e egyáltalán esküvőjük a kedvesével.

Nem volt eljegyzésünk, és az esküvőben sem vagyok biztos, mert apámat ismerve, az nem rólam, rólunk szólna, hanem annak kellene történnie, amit Győző akar. Nem az én nagy napom lenne. Attilával közös élményekre, utazásokra vágyunk

– magyarázta.

Nem látom magam hófehér menyasszonyi ruhában, és a jelenlegi nehéz viszonyok között anyukaként sem. Az idős emberek mindig azt mondják, hogy régen is voltak viharos időszakok, mégis születtek gyerekek. Én felelősséggel akarok gyereket vállalni. Csak akkor hozom meg a döntést, ha úgy érzem, tisztességes, kulturált körülmények között nőne fel, nem egy szétesett világban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik