Szórakozás

Király Linda: Eredetileg három gyereket terveztem, most örülök, ha egy lesz

RTL2
RTL2
Az énekesnő öt éve szingli.

Király Linda először beszélt öt évvel ezelőtti szakításáról rajzművész, mérnök és küzdősportoló egykori párjával, akivel tíz évig voltak együtt.

Egy csodálatos ember, a mai napig csak jót tudok mondani róla. Nagyon kedves, soha nem bántott, tényleg egy szavam sem lehet. Viszont én nem voltam olyan állapotban, hogy fairnek tartsam, hogy maradjak ebben a kapcsolatban. Nem voltam jól még. Próbáltam feldolgozni, mert akkor indult el nekem a betegség, bocsánat: az »állapotom«. Tehát egy csomó minden változott körülöttem, muszáj volt drasztikusan változtatnom az életemen ahhoz, hogy én helyre jöjjek

– mondta el a Bóta Café című műsorban az énekesnő, az interjút a Bors szemlézte.

Mint elárulta, azóta nem talált rá újra a szerelem. „Egy pár évig, még ha nem is tudatosan, de egy picit elzárkóztam. Azért, mert dolgoztam magamon. Azért tíz évet valakivel leéltem, próbáltam feldolgozni, hogy ezt most miért csinálom, miért döntöttem így, miért akartam így alakítani” – fogalmazott.

Én voltam az, aki 15 éves korom óta mindig hosszú távú kapcsolatban voltam. Nyolc év vagy tíz év… Mindig ilyen párkapcsolatfüggő voltam, vagy nem tudom. Mindig az volt a stabilitás az életemben, ahhoz képest, hogy milyen a karrierem

– mesélte Király Linda.

Arról is beszélt, hogy nagyon szeretne családot.

Eredetileg, gyerekkoromban ugyanúgy elképzeltem az én családomat, mint a miénk, tehát hogy három gyerek. De hát most örülök, ha egy is lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik