Szórakozás

Katalin hercegné tökéletes pukedliket mutatott be a királyi pár előtt

Richard Pohle - WPA Pool / Getty Images
Richard Pohle - WPA Pool / Getty Images
A formaságok előtt puszilkodtak is.

A múlt héten írtuk meg, hogy a walesi hercegi pár és két idősebbik gyerekük összeöltöztek egy ünnepi eseményre. A család Westminster-apátságban találkozott III. Károly királlyal és Kamilla királynéval, ahol a család tagok ölelkeztek és puszilkodtak, Katalin hercegné pedig pukedlizett is a királyi pár mindkét tagja előtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Wales Family (@teatimewiththewales) által megosztott bejegyzés

Ami a gesztust illeti, a People kiszúrta, hogy a királyi család honlapja szerint (amit még nem frissítettek teljes egészében II. Erzsébet királynő szeptemberi halála óta) nincs kötelező magatartási kódex a királyi család tagjaival történő találkozásokkor, de sokan szeretik tartani a hagyományokat, ami nők esetében a pukedli, férfiaknál pedig egy finom meghajlás.

Mindez egyébként nem sokkal azután történt, hogy debütált Harry herceg és Meghan Markle dokumentumsorozata, amiben a sussexi hercegné többek között arról is beszélt, hogy amikor életében először találkozott a brit királynővel, fogalma sem volt arról, hogyan kell pukedlizni, térhajlítás közben a kezeit is széttárta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik