Szórakozás

Így vezeti rá a párját, hogy jó ajándékokat válasszon neki anélkül, hogy a férfi rájönne

Westend61 / Getty Images (illusztráció)
Westend61 / Getty Images (illusztráció)
Sugalmazás egy kis modern technológiával megfűszerezve. Egyesek szerint nagyon sunyi az ír nő Twitteren felfedett módszere, másoknak viszont talán megmentette a karácsonyát.

Az ünnepek közeledtével sokakat nyomaszthat, hogy nem tudják eldönteni, milyen ajándékokat vegyenek a szeretteiknek. A következő Twitter-bejegyzés névtelen hőse vélhetően ettől akarja megkímélni a párját amellett, hogy a tuti ajándékokat is bebiztosítja magának.

Épp most hallottam egy nőt, aki azt mondta: arra használja a barátja laptopját, hogy beírja a Google-be a karácsonyi ajándékokat, amiket szeretne – hogy a barátja így célzott hirdetéseket kapjon. Kommunikáció a digitális korban: egy igazi love story

– posztolta egy Fiona Day nevű dublini nő Twitterre december elején, a bejegyzését pedig azóta közel 100 ezer felhasználó lájkolta. És valószínűleg rengetegen be is vetették már azóta.

„Dolgozz okosabban, ne keményebben” – értékelte egy Daily Mirror által idézett felhasználó, egy másik pedig azt írta, hogy: „Ez a nő megelőzte a korát. Tiszta zseni.”

„Zseniális! A nő megkapja, amit akar, a férfi pedig úgy érezheti, hogy ő a valaha volt legjobb ajándékválasztó” – szól egy harmadik elismerő komment. De volt olyan is, aki rögtön belecsapott a lecsóba: „Mindjárt bejelentkezem a párom Google-fiókjába, és pont ezt fogom tenni.”

Persze nem volt mindenki ennyire elájulva a történettől, voltak, akik szerint ez megöli a meglepetés örömét. És volt olyan is, aki azt írta: „Okos, de ha a partnere nem tudja, hogy mit szeret, nem tudom elképzelni, hogy különösebben erős kapcsolatuk lenne.”

De egy hozzászóló azt is kifejtette, hogy a technológia valójában megelőzi a névtelen hős ötletét – így lehet, hogy nincs is szüksége a barátja laptopjára.

Manapság a telefonod olyan hirdetéseket javasol, amikre azok az emberek, akikkel sokat lógsz, rágugliztak, ezeket az adatokat megosztja a telefonok között. Egy lépéssel előrébb járnak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik