Szórakozás

VV Bibi: Nekem kettő halott kisbabám van

A versenyző a vetélytársának, VV Pirosnak öntötte ki a szívét, és végül bocsánatot is kért tőle.

A ValóVilág tegnap esti adásában pszichológus járt a villában, aki terápiás feladatokkal készült a versenyzőknek. Az egyik ilyen alkalmával arra kérte a játékosokat, hogy válasszák ki azt a veszélytársukat, akivel a legtöbb konfliktusuk volt, és gondolják végig, mit vágnának a fejéhez, majd fogalmazzák azt meg máshogy, a tanultak fényében.

VV Piros ekkor VV Bibihez szólt, sérelmezve, hogy a villalakó még mindig nem kért tőle bocsánatot azért, amiért a szájára vette az édesanyját. Ők ketten a feladat után az udvaron beszélgettek tovább, ahol kiderült, hogy több közös is van bennük, például az, hogy az elmúlt évben mindketten elveszítették a babájukat.

Nekem kettő halott kisbabám van

– árulta el VV Pirosnak VV Bibi, aki korábban VV Anitáékkal beszélt arról, hogy két vetélése is volt már.

VV Piros erre elmondta, hogy neki pár hónappal ezelőtt abortusza volt, ezért is érzékeny pont nála, ha valaki édesanyákat szid.

Elég szar vége lett. Pont ezért is fájt, hogy anyukámat szidtad, mert az nekem egy nagyon mély pont, ha valaki egy anyukát szid

– magyarázta.

Én azért tudok így szidni egy anyukát, mert az én anyukámat is szidom. (…) Vannak már helyzetek, amikor tudnám kamatoztatni, amit eddig felismertem, csak nem mindig tudom. Megszoktam, hogy csúnyán volt otthon nagyon beszélve, tudod. Azért is vettem fel ezt a káromkodást. Mindig úgy voltam, hogy nem akarok olyan lenni, mint a szüleim, mégis beleesek újra és újra abba a hibába, hogy olyan vagyok

– válaszolta VV Bibi, aki végül bocsánatot is kért az anyázásért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik