Szórakozás

Hihetetlen, de a britek rájöttek, hogyan lehet jégmentesíteni a szélvédőt

Csak erős idegzetű olvasóinknak!

A Mirror az elmúlt napokban (legalább) három cikket is szentelt annak, olvasóik hogyan szabadulhatnak meg hatásosan az autóik szélvédőjére fagyott jégtől.

Idézzük a címeket:

Kezdjük az utóbbival, mert ennél kiderül, a cím helyesebben úgy szólna: Az emberek csak most jöttek rá, hogy használható a jégkaparó autójuk jégtelenítésére. Vagy: Két oldala van a jégkaparónak. Ezt a brit lap egy videóval meg is mutatta, íme:

@xdizzylizzy10

♬ original sound - DizzyLiz

Egy kommentelő azt írta a TikTok-videó alá: „17 éve vezetek, de ezt csak most ismertem meg, eddig meleg vizet öntöttem az ablakokra.” De azért a Mirror azt is szemlézi a hozzászólások közül: „Valaminek a helyes használata nem egy trükk, de gratulálok egyébként.”

Térjünk át az autógombos megoldásra. Itt az autó gombja nem más – dobpergés –, mint a fűtés.

Tűzijátékot!

„Fagyott szélvédő? Vedd fel a fűtést!

– ajánlja az egyébként autósiskolás anyagokkal foglalkozó TikTok-oldal. Meg is magyarázza, hogy a „jég elkezd olvadni a hőtől”.

@drivingtestsuccess

HOW TO:👉🏼 Defrost your windscreen 🚘❄️ #drivingtips #learnerdriver #hacks #fyp #foryoupage

♬ Funk It Up - Official Sound Studio

Egy kommentelő azt írta: Hűha, varázslat! A jégnek annyi!

Persze ide is megérkeztek a trollok, akik ahelyett, hogy örülnének, leszólják a megoldást azzal, hogy csak üzemanyag-pazarlás ez, nem más, inkább használnának jégkaparót.

Apropó jégkaparó. Biztos rengeteg emberben felmerült a kérdés (nyilván nem), hogy „de azt hogyan kell használni”? Ja, erre ott az első videó.

Akkor viszont térjünk át a harmadik trükkre! Csak emlékeztetőül, a Mirroron a cím nem volt más, mint: Megosztotta a „két másodperces” jégtelenítő trükköt, és az emberek nem hiszik el, hogy nem gondoltak erre.

Hogy miért két másodperc, nem derül ki, talán egy felrakni, egy levenni. És hogy mit?
Egy kartonlapot.

@tristanwalton13 Quick de ice trick thank me later #cold#winter #christmas #fyp ♬ original sound - Tristan Walton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik