Szórakozás

Szorcsik Viki a Farm VIP-ről: Végülis húzó arca lettem a műsornak, lehet cincálni és szétszedni

TV2
TV2
Úgy érzi, a kommentelők rajta töltik ki a napközben felgyülemlett haragjukat.

Mischinger Péter a hét közepén búcsúzott a Farm VIP-ből, ez előtt viszont csúnyán összevesztek Szorcsik Vikivel. A színésznő erőszakosságal vádolta meg Mischingert, aki erről utóbb azt nyilatkozta, Szorcsik valótlan állítása rágalmazás és becsületsértés.

Sajnos azt látom, hogy a kommentelők nagy része ugyanolyan obszcén hangnemet üt meg vele szemben, amilyet ő tett velem és többekkel szemben a játékban. Ennek pedig gátat kell szabni!

– mondta az Exatlon Hungary egykori versenyzője.

A történtekre időközben Szorcsik Viki is reagált a Bors megkeresésére. Mint mondta, ha rossz ember lenne, soha nem dolgozhatott volna színházban, számtalan filmben és sorozatban, és nem szerzett volna ennyi jó barátot sem a médiában eltöltött 25 éve alatt.

Ember legyen a talpán, aki harminchárom napon keresztül 18 forgatott órában nem lesz soha ideges, és mindenre halál nyugodtan reagál. Nézzünk magunkba! Frusztráltak a kommentelők. Sokan alig várják, hogy kitöltsék a naponta felgyülemlett haragot, adott esetben egy számukra idegen emberen

– magyarázta Szorcsik, aki szerint ezúttal ő esett áldozatul a kommentelők haragjának.

Akik engem pocskondiáznak, soha nem léptek még ki a komfortzónájukból. Nem kell mindent elhinni, amit látnak a képernyőn! Végülis húzó arca lettem a Farm VIP műsornak, lehet cincálni és szétszedni. Tartom a hátam mindenki helyett is. Az ilyen jellegű műsorokat az emberek szórakoztatására találtak ki. Szókimondó vagyok, de ez nem jelenti azt, hogy gonosz rossz ember lennék. Ez nagyon távol áll tőlem!

A színésznő hozzátette, hogy a civil életben sem szokott keverni, őszinte embernek tartja magát, aki azonnal elmondja a véleményét a maga nyers stílusában. Állítja, hogy Mischinger Péterrel nem haragszanak egymásra, és a Farm VIP óta más műsorban is szerepeltek már együtt.

A tévében három leforgatott napból, azaz 72 órából összesen két órát vágnak össze. Ennyire van idő, ezért mindig a legérdekesebb és legintrikálóbb jeleneteket teszik össze, különben senki nem kapcsolna, ha csak kávézgatnánk és dumcsikáznánk. Ha tudnák a nézők, mennyit nevettünk, poénkodtunk, öleltük egymást, meglepődnének. Ne felejtsük el azt, ha annyira utáltak volna odabenn, és csak rossz dolgokat tettem volna, csak bántottam volna mindenkit, és csak puffogtam volna, ahogy azt sokan hiszik, akkor már réges-régen, már a legelején kiszavaztak volna a csapattársaim

– jelentette ki.

Meg fogom védeni magam, mert a hazugság a legfőbb bűnök közé tartozik. Engedtessen meg, hogy én is elmondhassam a véleményem az engem ért vádak után! Voltak, akik nálam sokkal bicskanyitogatóbban viselkedtek, csak azt nem nagyon látják a nézők, mert a háttérben, alattomosan, sutyorogva keverték a kártyát, uszítottak embereket egymásnak, mindezt a képernyőn mosolyogva és bájosan előadva. És sokszor ennek a lecsapódását láthatja a néző. Nekem tiszta a lelkiismeretem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik