Szórakozás

Olivia Wilde áttetsző ruhában vett át egy díjat, amit még a gondnoknak is megköszönt

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images
Csak csipke takarta a mellbimbóit.

Olivia Wilde átlátszó ruhát viselt a keddi People’s Choice Awardson, ami mellbimbóit is láttatni engedte. A Nincs baj, drágám elnyerte az év legjobb filmje elismerést a dráma kategóriában, így a rendező beszédet is tartott az eseményen. Ebben arról beszélt, a díj nem csak az ő érdeme, hanem az egész stábé.

Ezt a filmet 2020-ban készítettük, amikor sokan még abban sem voltak biztosak, hogy a közönség valaha is visszatér a mozikba, ha azok újra megnyithatnak. Mégis több mint 190 zseniális stábtag jelent meg nap mint nap a világjárvány idején, hogy részt vegyenek valami olyasmi megalkotásában, amiről azt remélték, hogy ti is meg fogjátok nézni. És megnéztétek, amiért nagyon-nagyon hálásak vagyunk.

Ezek után köszönetet mondott a forgatáson dolgozóknak, kiemelve a produkciós asszisztenseket, rendezőasszisztenseket, a covid-biztonsági csapatot, a gondnokokat, a szállításban résztvevőket, a kaszkadőröket és a dublőröket.

„Ez az elismerés nagyon sokat jelent mindannyiunknak, és bizonyítéka mindenki kemény munkájának. Szóval ez a díj az övék. Nagyon köszönöm, srácok” – fogalmazott Wilde, aki egyébként a hírek szerint már nincs együtt a filmben főszerepet játszó Harry Styles-zal. A szakítást még egyik fél sem erősítette meg, ami nem is meglepő annak fényében, hogy a kapcsolatukról sem beszéltek soha a nyilvánosság előtt.

Todd Williamson / E! Entertainment / NBC via Getty Image

Olivia Wilde számára nem idegen a bevállalós öltözet: az októberi Elle címlapján például egyik mellét mindössze egy mellbimbótapasz fedi.

Kapcsolódó
Szív alakú mellbimbótapasszal került címlapra Olivia Wilde
Nem sokszor láttuk így újság tetején.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik