Szórakozás

Színházjegyek áráért komplett csomag – minőségi kultúra és minőségi élelmiszer

Ahogy nincs jóllét minőségi élelmiszerek nélkül, nincs teljes harmónia sem minőségi idő eltöltése nélkül. A Városmajori Szabadtéri Színpad idei ajándékcsomagjainak megvásárlásával most a kultúrát és a hazai kistermelőket támogathatják az érdeklődők amellett, hogy egy olyan ajándékot kapnak cserébe, mely élményt ad testnek és léleknek.

A karácsonyi csomagokat úgy állították össze, hogy a nézőknek kivételes színházi pillanatokat jelentő ajándékkártyák mellé válogatást adnak a Nekedterem.hu ínycsiklandó termékeiből – a csomagok ára 100%-ban színházjegyekre váltható, a többi termék extra ajándék.

A Városmajori Szabadtéri Színpad munkája nagyrészt az együttműködéseken alapul. A színház idén ünnepelte fennállásának 100. évfordulóját és az ünnep visszatükröződött a teljes évadon bevonzva sok új partnert. Karácsonyhoz közeledve, a mostani nehéz és kiszámíthatatlan helyzetben, még inkább fontosnak érzik, hogy összefogjanak másokkal. A Nekedterem.hu-ban pedig olyan partnerre leltek, melynek cégfilozófiájával könnyen azonosulnak: a kíméletes eljárásokkal dolgozó kisgazdaságoktól közvetlenül beszerzett, friss, tápanyagban gazdag, minőségi alapanyagokat és termékeket kínálnak az erre fogékony vásárlóknak. „Nem kell piacra járni, a Nekedterem.hu-val a piac jön hozzád.”

A Városmajori Szabadtéri Színpad ugyanennyire érzékeny arra, hogy minőségi élményt – színházi előadást, koncertet, gyerekkoncertet, kertmozis filmvetítést – nyújtson nézőinek. 2023-ban is olyan előadókkal és produkciókkal találkozhatnak többek között az érdeklődők, mint a Orlai Produkciótól érkező, Hernádi Judit és Gálffi László duójában bemutatott Love Letters, a Mezítláb a parkban Kerekes Évával és Epres Attilával, a színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott Tok-tok avagy hogy pattog a kocka? című kitűnő vígjáték, a Győri Balett magas színvonalú táncprodukciója és a Franciaországban Josef Nadj néven ismertté vált Nagy József világhírű koreográfus darabja, az OMMA, valamint színházunk saját centenáriumi előadása, a 100 év Major, avagy az eszméimet nem cserélem. Exkluzív meghívottunk lesz következő évadunkban a francia Avignon Fesztivál HAMLET A L’IMPERATIF előadása. Ibsen két csodálatos darabjával (Nóra, A nép ellensége) érkezik majd hozzánk a Kolozsvári Állami Magyar Színház. Fellép még a városmajori deszkákon Palya Bea, és hogy a kisebbekről se feledkezzünk meg: Halász Judit, az Alma és nem utolsó sorban a Kaláka együttes.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik